Over ons

Onze reis begon als reactie op de groeiende vraag naar flexibele en kostenefficiënte kennisverwerving. Wat begon als een platform voor digitale opleidingen in de voedingsindustrie, groeide snel uit tot een bron van up-to-date multimedia e-learningmodules over financiële, juridische en fiscale onderwerpen, samengesteld door topexperts.

Vandaag zijn we trots op het grootste aanbod van geaccrediteerde online opleidingen in België. We streven ernaar hoogwaardige leerervaringen te bieden die aansluiten bij jouw behoeften, waar je ook bent. Onze passie voor leren en streven naar kwaliteit blijven onze drijvende krachten.

Onze droom bij Swift Skills? Wij geloven dat leren niet saai hoeft te zijn, en dat het verdienen van punten voor professionals gemakkelijker moet kunnen. Wij willen dat leren niet alleen een verplichting, maar een belevenis is, iets wat je niet met tegenzin hoeft te doen.

Meet the Team

Jasmine Herrera Alvarez

Administration and Accounting
"Ik werk graag met cijfers en haal voldoening uit de administratieve zaken in goede banen te laten verlopen. Achter de schermen sta ik klaar om klanten verder te helpen en administratieve taken in orde te brengen die de groei van ons bedrijf stimuleren. Elke dag ben ik trots om samen met het team te kunnen bijdragen aan het succes dat Swift Skills kenmerkt!"

Bert Van Raemdonck

COO
“Wat mij gelukkig maakt is vooral anderen rondom mij gelukkig maken. Daar krijg ik zoveel energie uit. Al is het van klanten helpen hun doelen te behalen met mijn expertise, tot eens koken en familie en vrienden ontvangen thuis, het geeft mij energie.”

Emeric Stels

Account Manager
'Nauwgezet en een vurige voorstander van details, klanttevredenheid is mijn topprioriteit en dat geldt ook voor Swift Skills. Het aanbieden van een uitstekende service en producten van topkwaliteit is ons leidmotief."

Vincent Vandeputte

Team Leader
"Ik houd ervan dingen te creëren die mensen helpt. Ik wil elke dag de beste versie van mezelf zijn en daarom help ik graag anderen om hetzelfde te doen. Als business coach en ook ondernemer heb ik heel wat te delen en ik geloof in het helpen en ondersteunen van anderen. We horen elkaar te helpen in het leven om te geraken waar we willen geraken, toch?"

Lieselot Van Heyste

Marketing Manager
“Wij staan 100% achter ons product en dat maakt het fijn om anderen te introduceren aan Swift Skills en ze even enthousiast te maken als wij zijn. Ons team maakt ons sterk en samen maken we fantastische dingen. Dat maakt mij trots.”

Laura Kreemers

Graphic Designer
"Wat ik net zo fijn vind, is dat onze opleidingen niet het 'saaie leren' zijn die je gewend bent. Het steken in een nieuw jasje ervan, daar houd ik van. En daarbovenop leer ik nog heel wat bij het creëren van de cursussen voor de verschillende beroepen."

Lore Donckers

Head of Production
"Mijn creatieve brein staat nooit stil. Al deze ideeën probeer ik dan ook samen met de input van mijn team te vertalen naar een sprekend eindproduct. Met als doel, de klant een onvergetelijke leerervaring te bezorgen!"

Debbie Van der Mercken

Business Developer
"Ik verbind mensen met elkaar én verspreid kennis. De passie om succes en samenwerkingen tot stand te brengen, heb ik meegekregen via mijn naam: Debbie of honingbij. Laat ons, net zoals de bijen in de natuur, samenwerken om het succes te behalen dat jouw bedrijf nodig heeft!"

Het team van Swift Skills vindt briljante experts in hun vakgebied. Deze experts hebben een schat aan kennis en ervaring, maar Swift Skills heeft een uniek proces: we geven die kennis een nieuwe vorm. We nemen de expertise van de experts en transformeren het in een multimediale ervaring.

Met Swift Skills kan je op elk moment van de dag of nacht leren, op jouw eigen voorwaarden. Wat Swift Skills echt onderscheidt, is de samenwerking met experts in elk vakgebied.

Multimedia staat centraal bij Swift Skills. Video’s, interactieve quizzen, simulaties – alles is ontworpen om het leren leuk en boeiend te maken. Het is als een reis door een betoverend bos van informatie, waarbij je constant wordt verrast en geïnspireerd.

Wij steken die expertise in een nieuw, aantrekkelijk jasje van multimedia. Dat is het verhaal van Swift Skills, en het is een verhaal dat nog maar net begonnen is.