ons verhaal

E-learnings voor iedereen

Onze reis begon als reactie op de groeiende vraag naar flexibele en kostenefficiënte kennisverwerving. Wat begon als een platform voor digitale opleidingen in de voedingsindustrie, groeide snel uit tot een bron van up-to-date multimedia e-learningmodules over financiële, juridische en fiscale onderwerpen, samengesteld door topexperts.

Ben je nieuwsgierig naar onze e-learnings? Vraag dan een demo aan of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Verlaagde werkdruk door tijdsbesparing

Geaccrediteerd beroepscertificaat

Leer overal

Leren zonder tegenzin

Wij geloven dat leren niet saai hoeft te zijn, en dat het verdienen van punten voor professionals gemakkelijker moet kunnen. Wij willen dat leren niet alleen een verplichting, maar een belevenis is, iets wat je niet met tegenzin hoeft te doen.

de kracht van multimedia

Wat onze e-learnings uniek maakt

Multimedia staat centraal bij Swift Skills. Video’s, interactieve quizzen, simulaties – alles is ontworpen om het leren leuk en boeiend te maken. Het is als een reis door een betoverend bos van informatie, waarbij je constant wordt verrast en geïnspireerd.

Wij steken die expertise in een nieuw, aantrekkelijk jasje van multimedia. Dat is het verhaal van Swift Skills, en het is een verhaal dat nog maar net begonnen is.

"We nemen de expertise van de experts en transformeren het in een multimediale ervaring."

waarom swift skills e-learnings?

Leer waar en wanneer het jou uitkomt

Het team van Swift Skills vindt briljante experts in hun vakgebied. Deze experts hebben een schat aan kennis en ervaring, maar Swift Skills heeft een uniek proces: we geven die kennis een nieuwe vorm. 

Met Swift Skills kan je op elk moment van de dag of nacht leren, op jouw eigen voorwaarden.