Technische Dienst - Hoe Voedselveilig Werken

Ook in de voedingsindustrie worden regelmatig herstellings- en onderhoudswerken uitgevoerd. Deze werkzaamheden brengen potentiële risico’s voor de voedselveiligheid met zich mee.

Deze online cursus ‘Voedselveilig werken voor de Technische Dienst’ is perfect geschikt voor iedereen die technische werkzaamheden uitvoert in een voedingsbedrijf,  instaat voor de infrastructuur ervan of er onderhoudswerken verricht.  Je leert op een leuke en interactieve manier hoe je zelf de risico’s op besmetting kan verkleinen en je krijgt een inleiding in de oorsprong van voedsel-veiligheidsmaatregelen (HACCP) om er mee voor te zorgen dat de productiekwaliteit optimaal blijft.

Tal van praktijkvoorbeelden in deze e-learning maken het je makkelijk om de theorie naar jouw werksituatie om te zetten.

Deze online cursus richt zich naar alle onderhoudsmedewerkers, medewerkers van de technische dienst en externe techniekers die in of voor de voedingsindustrie werken. Voer jij technische werkzaamheden uit in een voedingsbedrijf, dan is deze training een absolute must.

Deze cursus is ook uitermate geschikt voor onderaannemers voor de voedingsindustrie en hun werknemers.

Een aangename stem begeleidt je doorheen  de hele online cursus. Zo hoor -én zie je hoe jij de leerstof in de praktijk kan omzetten.

Tal van praktische voorbeelden, animatievideo’s en leuke illustraties maken ook de moeilijke onderwerpen makkelijk te begrijpen en eenvoudig te vertalen naar jouw werksituatie.

Leuke oefeningen verankeren de leerstof zodat je de belangrijke elementen nooit meer vergeet. Je kan de cursus ook pauzeren en hervatten wanneer je wil.  

  • Oorsprong van voedselveiligheid en het belang ervan
  • Soorten gevaren die een impact hebben op de voedsleveiligheid
  • Micro-biologische groei
  • Richtlijnen en tips voor technici

De training wordt afgesloten met een toets. Als je de toets haalt, dan kun je het bijhorend certificaat downloaden.

Voedselveilig werken

Volg deze cursus online:

€ 45,00 excl. btw

€ 90,00

Meerdere licenties kopen:
Ook verkrijgbaar in:

Vlag van Frankrijk - Wikipedia Vlag van het Verenigd Koninkrijk - Wikipedia Duits Pools Vlag van Roemenië - Wikipedia

You can`t add more product in compare