Voedselfraude en Food Defense

Voedselfraude of ‘food fraude’ komt helaas meer en meer voor en is een reëel gevaar geworden voor de voedselketen.

Deze online cursus ‘Voedselfraude’ is een goede aanvulling op onze e-learning ‘Food Defense’ en geeft je bijkomend een goed inzicht in het ontstaan van voedselfraude, welke praktijken malifiede leveranciers hanteren, welke soorten fraude er bestaan, wat de gevolgen ervan kunnen zijn, enz.    Deze e-learning  is dan ook perfect geschikt voor iedereen die professioneel met voedingsmiddelen te maken heeft. Je leert op een leuke en interactieve manier hoe jij voedselfraude kan herkennen en wat jij kan doen om voedselfraude tegen te gaan.

Tal van praktijkvoorbeelden in deze e-learning maken het je makkelijk om de theorie naar jouw werksituatie om te zetten.

Deze online cursus richt zich naar alle operationele medewerkers die in de voedingsindustrie werken.

Ook voor medewerkers van de aankoopdienst is dit een geschikte opleiding die de risico’s binnen elk voedingsbedrijf kan beperken.

Voedselveilig werken is de basis om kwaliteitsproducten te maken. Werk je met levensmiddelen, dan is deze training een absolute must.

Een aangename stem begeleidt je doorheen  de hele online cursus. Zo hoor -én zie je hoe jij de leerstof in de praktijk kan omzetten.

Tal van praktische voorbeelden, animatievideo’s en leuke illustraties maken ook de moeilijke onderwerpen makkelijk te begrijpen en eenvoudig te vertalen naar jouw werksituatie.

Leuke oefeningen verankeren de leerstof zodat je de belangrijke elementen nooit meer vergeet. Je kan de cursus ook pauzeren en hervatten wanneer je wil.

  • Wanneer en waarom is ‘Food Defense’ onstaan?
  • Welke maatregelen kan een bedrijf nemen om opzettelijke besmettingen te voorkomen?
  • Wat is voedselfraude?
  • Wat zijn de verschillende vormen van voedselfraude?
  • Wat is jouw rol als medewerker?

De training wordt afgesloten met een toets. Als je de toets haalt, dan kun je het bijhorend certificaat downloaden.

Voedselfraude

Volg deze cursus online:

€ 25,00 excl. btw

€ 50,00

Meerdere licenties kopen:
Ook verkrijgbaar in:

Vlag van Frankrijk - Wikipedia Vlag van het Verenigd Koninkrijk - Wikipedia Duits Pools Vlag van Roemenië - Wikipedia

You can`t add more product in compare