Accountant & Tax Advisor

Permanente
vorming vanuit
je zetel

Rich media e-learnings die zijn
samengesteld door toonaangevende
experten

Snel en efficiënt
je 40 uur
permanente
vorming behalen.

Vanuit het instituut is elke Accountant & Tax Advisor verplicht om 40 uur permanente vorming te volgen. Met een volle agenda is dit niet altijd even makkelijk en tegelijk is het van groot belang dat je steeds op de hoogte blijft van de nieuwste wetten en regels die betrekking hebben op je beroep.

Bij Swift Skills weten we dat het niet altijd evident is om tijd vrij te maken om seminaries bij te wonen of om webinars te volgen, die dan nog vaak bestaan uit saaie presentaties en powerpoint presentaties.

Het is ons doel om het behalen van de uren permanente vorming voor het cijferberoep een stuk makkelijker te maken.

Met Swift Skills behaal jij je permanente vorming op een snelle manier; op kantoor,  vanuit je zetel thuis, of gewoon: waar en wanneer het jou uitkomt!

Swift Skills Rich Media e-learnings:

  • bespaar tijd en geld;
  • leer bij met dynamische en interactieve e-learnings dankzij rich media content;
  • studeer op je eigen ritme, waar en wanneer je maar wil;
  • maak gebruik van de interactieve inhoudstafel die op elk moment raadpleegbaar is;
  • behaal op een kostenefficiënte manier je uren permanente vorming;
  • behaal je officiëel erkende attesten volledig online

Waarom kiezen voor Swift Skills?

Studeren op eigen ritme

Eenvoudig in gebruik, klaar om direct te starten, je kan pauzeren en hervatten wanneer je wil. Het systeem onthoudt zelf hoe ver je staat en past zich zo aan je werksituatie aan: heb je tussendoor even tijd vrij, dan kan je snel terug aan de slag. Makkelijk en aangepast aan jouw drukke agenda!

Boeiender dankzij Rich Media e-Learning

Bij Swift Skills weten we dat saaie slideshows of lange powerpoint presentaties niet ideaal zijn om je aandacht erbij te houden. Daarom hebben onze teams dynamische, interactieve leermodules ontwikkeld met video’s, animaties, grafische voorstellingen, enz. die samen een aangename en vooral impactvolle leerervaring geven.

Productieteam met topexperten per vakgebied

Het is voor elke Accountant & Tax Advisor belangrijk om steeds over de meest actuele en correcte informatie te beschikken. Daarom worden al onze Rich Media e-learnings gemaakt in samenwerking met Professoren, lesgevers en experten en steeds met de grootste zorg voorbereid. Daarenboven worden alle modules geactualiseerd om continu up to date te zijn met de actuele wetten en regelgevingen.

De beste professionele online cursussen mét attest

Behaal je officiële accreditatie permanente vorming online, waar en wanneer jij dat wil. Swift Skills is als professionele vormingsverstrekker erkend door het beroepsinstituut zodat je zeker bent van de kwaliteit van de content.

100% tevredenheidsgarantie

We zijn ervan overtuigd van dat je tevreden zal zijn van onze Rich Media e-learnings. Probeer Swift Skills nu uit en in het onwaarschijnlijke geval dat je ontevreden bent, bieden wij je een volledige terugbetaling van je bekeken e-learning(s).


Nieuwste e-learnings voor accountants &
tax advisors

Alles over de AntiWitwasWetgeving en bestrijding van terrorisme voor cijferberoepen

" Alles over de Anti witwas wetgeving "

Behaal 3 geaccrediteerde uren omtrent de anti witwas wetgeving, op de meest efficiënte manier met behulp van een dynamische en interactieve e-learning.

Mobiliteit -en de slimme fiscaliteit voor cijferberoepen

" Mobiliteit
en de slimme fiscaliteit "

Behaal 2 geaccrediteerde uren omtrent de fiscale voordelen rond voertuigen, op de meest efficiënte manier met behulp van een dynamische en interactieve e-learning.

Fiscale legale - en extralegale  voordelen voor cijferberoepen

" Fiscale legale - en extralegale voordelen "

Behaal 2 geaccrediteerde uren omtrent de legale en extra legale voordelen, op de meest efficiënte manier met behulp van een dynamische en interactieve e-learning.

Officieel geaccrediteerd

Alle e-learnings worden steeds erkend door je instituut. Zo
ben je steeds zeker dat je na afronding van de cursus een officieel geaccrediteerd certificaat
ontvangt.