Notaris

Permanente
vorming vanuit
je zetel

Rich media e-learnings die zijn
samengesteld door top-experten
speciaal binnen het notariaat

Snel en efficiënt
je 40 uur
permanente
vorming behalen.

De Nationale Kamer van Notarissen verplicht elke notaris om 40 uur permanente vorming te volgen binnen een cyclus van 2 jaar. Ook stagiair-notarissen moeten op 3 jaar 60 uur permanente vorming volgen.

Met een volle agenda is dit niet altijd even makkelijk en tegelijk is het van groot belang dat u steeds op de hoogte blijft van de nieuwste wetten en regels die betrekking hebben op uw kantoor.

Bij Swift Skills weten we dat het niet altijd evident is om tijd vrij te maken om seminaries bij te wonen of om webinars te volgen, die dan nog vaak bestaan uit saaie presentaties en powerpoint presentaties.

Het is ons doel om het behalen van uw uren permanente vorming voor elke notaris -en stagiair-notaris een stuk makkelijker te maken.

Met Swift Skills behaalt u uw permanente vorming op een snelle manier; op kantoor,  vanuit uw zetel thuis, of gewoon: waar en wanneer het u uitkomt!

Swift Skills Rich Media e-learnings:

  • bespaar tijd en geld;
  • leer bij met dynamische en interactieve e-learnings dankzij rich media content;
  • studeer op uw eigen ritme, waar en wanneer u wil;
  • maak gebruik van de interactieve inhoudstafel die op elk moment raadpleegbaar is;
  • behaal op een kostenefficiënte manier uw uren permanente vorming;
  • behaal uw uren permanente vorming, erkend door de Nationale Kamer van Notarissen, volledig online

Waarom kiezen voor Swift Skills?

Studeren op eigen ritme

Eenvoudig in gebruik, klaar om direct te starten, u kan pauzeren en hervatten wanneer u wil. Het systeem onthoudt zelf hoe ver u staat en past zich zo aan uw werksituatie aan: heeft u tussendoor even tijd vrij, dan kan u snel terug aan de slag. Makkelijk en aangepast aan uw drukke agenda!

Boeiender dankzij Rich Media e-Learning

Bij Swift Skills weten we dat saaie slideshows of lange powerpoint presentaties niet ideaal zijn om de aandacht erbij te houden. Daarom hebben onze teams dynamische, interactieve leermodules ontwikkeld met video’s, animaties, grafische voorstellingen, enz. die samen een aangename en vooral impactvolle leerervaring geven.

Productieteam met topexperten per vakgebied

Het is voor elke notaris en stagiair-notaris belangrijk om steeds over de meest actuele en correcte informatie te beschikken. Daarom worden al onze Rich Media e-learnings gemaakt in samenwerking met Professoren en experten en steeds met de grootste zorg voorbereid. Daarenboven worden alle modules geactualiseerd om continu up to date te zijn met de actuele wetten en regelgevingen.

De beste professionele online cursussen mét attest

Behaal uw officiële accreditatie permanente vorming online, waar en wanneer u dat wil. Swift Skills is als professionele vormingsverstrekker erkend door de Nationale Kamer van Notarissen zodat u zeker bent van de kwaliteit van de content.

100% tevredenheidsgarantie

We zijn ervan overtuigd van dat u tevreden zal zijn van onze Rich Media e-learnings. Probeer Swift Skills nu uit en in het onwaarschijnlijke geval dat u ontevreden zou zijn, bieden wij u een volledige terugbetaling van de bekeken e-learning(s).

Nieuwste e-learnings voor notarissen

Alles over de AntiWitwasWetgeving en bestrijding van terrorisme voor notarissen

" Alles over de Anti witwas wetgeving "

Behaal 4 geaccrediteerde uren omtrent de anti witwas wetgeving, op de meest efficiënte manier met behulp van een dynamische en interactieve e-learning.

Burenrelaties in het nieuw goederenrecht voor de notaris

" Burenrelaties in het nieuwe goederenrecht "

Behaal 4 geaccrediteerde uren omtrent burenrelaties, op de meest efficiënte manier met behulp van een dynamische en interactieve e-learning.

Algemene aftrekbare kosten voor de notaris

" Algemene aftrekbare kosten voor de notaris "

Behaal 2 geaccrediteerde uren omtrent de algemeen aftrekbare kosten, op de meest efficiënte manier met behulp van een dynamische en interactieve e-learning.

Officieel geaccrediteerd door de Nationale Kamer van Notarissen

Alle e-learnings worden steeds erkend door de Nationale Kamer van Notarissen. Zo ben je
steeds zeker dat je na afronding van de cursus een officieel geaccrediteerd certificaat
ontvangt.