Ons team is samengesteld uit gepassioneerde en gedreven mensen. De juiste competenties en elkaar goed aanvullend. Fier dat ik met deze mensen elke dag opnieuw mag samenwerken.

Het Swift Skills team:

Vincent Vandeputte

Vincent Vandeputte
bestuurder

Heeft een passie voor Oldtimers en durft al eens in een rallywagen kruipen met zijn dochter Amy. Vincent is ook gekend als 'Business Dad' op instagram
Sonia Van der Stricht

Sonia Van der Stricht
bestuurder

Sonia houdt van lange natuurwandelingen, kokkerellen en pikt hier en daar wel een beetje cultuur mee. Sonia is de kennis achter het hele LMS systeem.
Bert Van Raemdonck

Bert Van Raemdonck
E-learning Expert

Een echte Family Man en steeds creatief bezig. Met Bert zijn passie voor digitale tools is hij meteen ook het brein achter de Rich Media content voor Swift Skills.
Erik Lambrechts

Erik Lambrechts
Sales Manager

Als professioneel scheidsrechter moet je af en toe oppassen voor Erik, maar hij zal jou steeds met veel enthousiasme begeleiden doorheen het hele proces bij Swift Skills en bij je vragen over de Rich Media e-learnings.
Emeric Stels

Emeric Stels
regional sales Account manager

Naast het veroveren van de Franstalige markt met MovieMento, kan je hem af en toe ook in de zeeën vinden als duiker.
Lena Simao

Lena Simao
Chief Marketing Officer

Naast de marketing van Swift Skills heeft ze een passie voor make-up maar Lena is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken met haar basketbal en CrossFit als hobby.