Landmeter - Expert

Permanente
vorming vanuit
je zetel

Rich media e-learnings die zijn
samengesteld door toonaangevende
specialisten voor de landmeter-expert

Snel en efficiënt
je 20 uur
permanente
vorming behalen.

Vanuit de Federale Raad van Landmeters-Experten is elke Landmeter-Expert verplicht om jaarlijks 20 uur permanente vorming te volgen. Met een volle agenda is dit niet altijd even makkelijk en tegelijk is het van groot belang dat je steeds op de hoogte blijft van de nieuwste wetten, regels en technieken die betrekking hebben op je beroep.

Bij Swift Skills weten we dat het niet altijd evident is om tijd vrij te maken om seminaries bij te wonen of om webinars te volgen, die dan nog vaak bestaan uit saaie presentaties en powerpoint presentaties.

Het is ons doel om het behalen van de uren permanente vorming voor de landmeter-expert een stuk makkelijker te maken.

Met Swift Skills behaal jij je permanente vorming op een snelle manier vanuit je zetel thuis, op de werf of gewoon: waar en wanneer het jou uitkomt!

Swift Skills Rich Media e-learnings:

  • bespaar tijd en geld;
  • leer bij met dynamische en interactieve e-learnings dankzij rich media content;
  • studeer op je eigen ritme, waar en wanneer je maar wil;
  • maak gebruik van de interactieve inhoudstafel die op elk moment raadpleegbaar is;
  • behaal op een kostenefficiënte manier je uren permanente vorming;
  • behaal je officiëel erkende attesten voor de Federale Raad volledig online

Waarom kiezen voor Swift Skills?

Studeren op eigen ritme

Bij Swift Skills weten we dat saaie slideshows of lange powerpoint presentaties niet ideaal zijn om je aandacht erbij te houden. Daarom hebben onze teams dynamische, interactieve leermodules ontwikkeld met video’s, animaties, grafische voorstellingen, speciale kaarten, enz. die samen een aangename en vooral impactvolle leerervaring geven.

Boeiender dankzij Rich Media e-Learning

Bij Swift Skills weten we dat saaie slideshows of lange powerpoint presentaties niet ideaal zijn om je aandacht erbij te houden. Daarom hebben onze teams dynamische, interactieve leermodules ontwikkeld met video’s, animaties, grafische voorstellingen, enz. die samen een aangename en vooral impactvolle leerervaring geven.

Productieteam met topexperten per vakgebied

Voor elke Landmeter-Expert is het belangrijk om steeds over de meest actuele informatie te beschikken. Daarom worden al onze Rich Media e-learnings gemaakt in samenwerking met Professoren, lesgevers en experten en steeds met de grootste zorg voorbereid. Daarenboven worden alle modules geactualiseerd om continu up to date te zijn met de actuele wetten en regelgevingen.

De beste professionele online cursussen mét attest

Behaal je officiële accreditatie permanente vorming online, waar en wanneer jij dat wil. Swift Skills is als professionele vormingsverstrekker erkend door de Federale Raad van Landmeters-Experten zodat je zeker bent van de kwaliteit van de content.

 

100% tevredenheidsgarantie

We zijn ervan overtuigd van dat je tevreden zal zijn van onze Rich Media e-learnings. Probeer Swift Skills nu uit en in het onwaarschijnlijke geval dat je ontevreden zou zijn, bieden wij je een volledige terugbetaling van je bekeken e-learning(s).

Nieuwste e-learnings voor landmeters-
experten

Burenrelaties in het nieuw goederenrecht voor Landmeter-expert

" Burenrelaties in het nieuwe goederenrecht "

Behaal 4 geaccrediteerde uren omtrent burenrelaties, op de meest efficiënte manier met behulp van een dynamische en interactieve e-learning.

Fiscale aspecten van Woning en Kantoor voor een landmeter-expert-Beginscherm

" Fiscale aspecten van Woning en Kantoor "

Behaal 1 geaccrediteerde uur omtrent de fiscale aspecten van woning en kantoor, op de meest efficiënte manier met behulp van een dynamische en interactieve e-learning.

Wettelijk toegelaten Representatiekosten voor de landmeter-expert-Beginscherm

" Wettelijk toegelaten representatiekosten "

Behaal 1 geaccrediteerde uur omtrent de wettelijk toegelaten kosten, op de meest efficiënte manier met behulp van een dynamische en interactieve e-learning.

Officieel geaccrediteerd door de Federale
Raad van Landmeters-Experten

Alle e-learnings worden steeds erkend door de Federale Raad van Landmeters-Experten. Zo
ben je steeds zeker dat je na afronding van de cursus een officieel geaccrediteerd certificaat
ontvangt.