We willen ervoor zorgen dat je de
accreditaties voor je permanente vorming
op een eenvoudige, maar vooral op de meest
efficiëntste manier behaalt met de hulp van
aangename, dynamische en interactieve
rich media e-learnings

Resultaten
die ertoe
doen.

Swift Skills is ontstaan uit de groeiende vraag naar online leren en dit op een tijds-en kostenefficiënte manier. Oorspronkelijk gestart met digitale opleidingen voor de voedingsindustrie, biedt Swift Skills inmiddels ook Rich Media e-learnings met actuele informatie over financiële, juridische en fiscale onderwerpen, gemaakt door top experten in hun vakgebied.

Swift Skills is ontstaan uit de groeiende vraag naar dynamische online leercontent voor verschillende sectoren.

Beroepssectoren waar informatie steeds actueel moet zijn én blijven. Denk hierbij aan de voedingsindustrie en aan de economische beroepsbeoefenaars; accountants, advocaten, notarissen, makelaars…  Voor al deze beroepen leggen de diverse beroeps-organisaties strenge verplichtingen op mbt. permanente vorming.

Swift Skills gaat verder dan enkel de verplichte permanente vorming.

Je vindt bij ons ook interessante up-to-date informatie die van belang kan zijn voor iedere zelfstandige ondernemer en elke werknemer. Bijvoorbeeld: “welke kosten mag je inbrengen op je belastingaangifte?”, of: “wat zijn de fiscale verschillen tussen huwen en wettelijk samenwonen?” , of nog: “aan welke wettelijke vereisten moet je website voldoen mbt GDPR?”, enz. Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit een steeds groeiend aanbod digitale cursussen.

‘Time is money’…seminaries volgen waaraan je een hele werkdag spendeert of staren naar saaie webinars hoeft niet meer…

Nieuwe informatie vergaren en vaardigheden ontwikkelen kan nu veel sneller en aangenamer. Zo blijft er meer tijd over voor je kernactiviteiten! Bij Swift Skills gidst een aangename stem je doorheen de online cursus. Dit met tal van animaties, leuke illustraties en praktische voorbeelden.

Gedaan met eindeloos lange powerpoints of saaie webinars…bij Swift Skills enkel ‘Rich Media e-learning’ zodat je op een aangename en efficiënte manier kan bijleren!

Om het je helemaal makkelijk te maken, kan je bij Swift Skills je officiële accreditaties online behalen. Swift Skills is door alle belangrijke instanties geaccrediteerd als vormingsverstrekker en onze Rich Media e-learnings geven je ook recht op je nodige accreditaties permanente vorming. Dat is Swift Skills!

Je wil je uiteraard steeds kunnen focussen op de kernactiviteiten die jij en je medewerkers op dagdagelijkse basis uitoefenen. Langdradige webinars of nodeloos veel tijd en geld spenderen aan opleidingen op verplaatsing dragen daar niet toe bij.

Uiteraard moet er bijgeleerd worden, maar het moet ook kunnen vooruitgaan en op een moment dat het jou of je mensen het beste uitkomt.

Daarom stellen we bij Swift Skills de meest efficiënte, erkende online cursussen ter beschikking voor de noden van jouw organisatie of bedrijf. Leren aan jouw tempo en in functie van jouw agenda! Je kan inloggen waar en wanneer je wil, pauzeren en hervatten op een later tijdstip en dat zo vaak je maar wenst.Een aangename stem begeleidt je doorheen de hele online cursus. Zo hoor en zie je hoe je de leerstof in praktijk kan omzetten. Geen saaie webinar presentaties of lange powerpoints, maar wel tal van praktische voorbeelden, animatievideo’s en leuke illustraties.

Swift Skills: dé plek waar je alles vindt wat je nodig hebt en online accreditaties kunt behalen!

Waarom zou je
voor Swift Skills
kiezen ?

Swift Skills biedt dynamische online cursussen aan die zijn samengesteld door top-experten in jouw vakgebied. Zo kan je onze officieel erkende online cursussen bekijken, pauzeren en hervatten wanneer je maar wil. Het behalen van je jaarlijks verplichte permanente vorming wordt zo een stuk makkelijker en ontvang zo je geaccrediteerde certificaten.

Studeren op eigen ritme

100 % tevredenheidsgarantie

Productieteam met topexperten per vakgebied

De beste professionele online cursussen mét attest

Boeiend en interactief, geen saaie powerpoints

De gezichten achter Swift Skills

Vincent Vandeputte

Vincent Vandeputte
bestuurder

Heeft een passie voor Oldtimers en durft al eens in een rallywagen kruipen met zijn dochter Amy. Vincent is ook gekend als 'Business Dad' op instagram
Sonia Van der Stricht

Sonia Van der Stricht
bestuurder

Sonia houdt van lange natuurwandelingen, kokkerellen en pikt hier en daar wel een beetje cultuur mee. Sonia is de kennis achter het hele LMS systeem.
Bert Van Raemdonck

Bert Van Raemdonck
E-learning Expert

Een echte Family Man en steeds creatief bezig. Met Bert zijn passie voor digitale tools is hij meteen ook het brein achter de Rich Media content voor Swift Skills.
Erik Lambrechts

Erik Lambrechts
Sales Manager

Als professioneel scheidsrechter moet je af en toe oppassen voor Erik, maar hij zal jou steeds met veel enthousiasme begeleiden doorheen het hele proces bij Swift Skills en bij je vragen over de Rich Media e-learnings.
Emeric Stels

Emeric Stels
regional sales Account manager

Naast het veroveren van de Franstalige markt met MovieMento, kan je hem af en toe ook in de zeeën vinden als duiker.
Lena Simao

Lena Simao
Chief Marketing Officer

Naast de marketing van Swift Skills heeft ze een passie voor make-up maar Lena is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken met haar basketbal en CrossFit als hobby.