Mr. Jens Vrebos

Jens Vrebos

Jens Vrebos studeerde rechten aan de Universiteit Gent (optie burgerlijk- en strafrecht). Onmiddellijk na deze studies behaalde hij een master na master in het bedrijfsrecht, ook aan de Universiteit Gent. Hij werd in 2008 advocaat aan de balie in Brussel en ging aan de slag bij het internationale advocatenkantoor DLA Piper. In september 2019 vervoegde Jens Crivits & Persyn.

 

Jens richt zich in hoofdzaak op insolventierecht, gerechtelijke reorganisaties van ondernemingen in moeilijkheden en vereffeningen van vennootschappen en verenigingen. Daarnaast verstrekt Jens advies aan zowel Belgisch als internationaal cliënteel met betrekking tot economisch- en commercieel recht (onderhandeling, adviesverlening, opmaak contracten en geschillen).

Mr. Jens Vrebos verleende zijn medewerking aan deze rich media e-learnings:

Advocatuur en gerechtelijke Reorganisatie

Advocatuur en gerechtelijke Reorganisatie

Bedrijfsjurist en gerechtelijke reorganisatie

Bedrijfsjurist en gerechtelijke reorganisatie

Bedrijfsrevisoren en gerechtelijke Reorganisatie

Bedrijfsrevisoren en gerechtelijke Reorganisatie

Cijferberoepen en gerechtelijke Reorganisatie

Cijferberoepen en gerechtelijke Reorganisatie

GerechtelijkeReorganisatie

Gerechtelijke reorganisatie

Notariaat en gerechtelijke reorganisatie

Notariaat en gerechtelijke reorganisatie

Vastgoedsector en gerechtelijke Reorganisatie

Vastgoedsector en gerechtelijke Reorganisatie