Mr. Rik Crivits

Rik Crivits

Rik Crivits studeerde rechten aan de KU Leuven en werd in 1977 advocaat aan de balie in Brugge. Hij heeft samen met Chris Persyn Crivits & Persyn opgericht in 1988. Een kantoor dat bestaat uit een team van meer dan 35 werknemers. Door onderling samen te werken combineren ze hun expertise, met het belang van de cliënten voor ogen. Zo bieden ze de best mogelijke oplossing voor alle juridische vragen en noden.

 

Rik heeft vooral een grote expertise in insolventierecht, herstructurering van ondernemingen en vennootschapsrecht. Hij publiceert hierover en werkt geregeld als spreker mee aan studiecyclussen in deze materies. Hij is vereffenaar van vennootschappen, gerechtsmandataris en faillissementscurator. Daarnaast is hij ook erkend bemiddelaar in burgerlijke- en handelszaken.

Mr. Rik Crivits verleende zijn medewerking aan deze rich media e-learnings:

Advocatuur en gerechtelijke Reorganisatie

Advocatuur en gerechtelijke Reorganisatie

Bedrijfsjurist en gerechtelijke reorganisatie

Bedrijfsjurist en gerechtelijke reorganisatie

Bedrijfsrevisoren en gerechtelijke Reorganisatie

Bedrijfsrevisoren en gerechtelijke Reorganisatie

Cijferberoepen en gerechtelijke Reorganisatie

Cijferberoepen en gerechtelijke Reorganisatie

GerechtelijkeReorganisatie

Gerechtelijke reorganisatie

Notariaat en gerechtelijke reorganisatie

Notariaat en gerechtelijke reorganisatie

Vastgoedsector en gerechtelijke Reorganisatie

Vastgoedsector en gerechtelijke Reorganisatie